E-SHOP HOUSET - ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το e-shop Houset ξεκίνησε με την φιλοσοφία να γίνει ένα σημείο αναφοράς για την διακόσμηση του σπιτιού, που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις έναν χώρο που αντανακλά την προσωπικότητά σου.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε

Έχοντας μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική οπτική φροντίζουμε να επιλέγουμε προϊόντα που αναδεικνύουν το στυλ και την κομψότητα.

Η διακόσμηση γίνεται τρόπος ζωής

Μετέτρεψε το σπίτι σου σε έναν προσωπικό κόσμο ομορφιάς και έμπνευσης, όπου κάθε γωνιά αναδεικνύει την αισθητική σου.

e-shop houset1

Ανακάλυψε την αισθητική του Houset

Στο e-shop Houset, πιστεύουμε ότι το σπίτι μας είναι κάτι περισσότερο από ένας χώρος διαμονής. Είναι ένας κόσμος που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά μας και αποτελεί τον τόπο όπου δημιουργούμε μνήμες και μοιραζόμαστε στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Εμείς, στον κόσμο του Houset, εμπνεόμαστε από αυτή τη φιλοσοφία.

Με μια έμφυτη αγάπη για το design και τη διακόσμηση, που αποτελείται από μια μίξη κομψότητας και λειτουργικότητας, δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου η αισθητική συναντά την πρακτικότητα. Κάθε προϊόν που επιλέγουμε να φιλοξενήσουμε στο e-shop μας για εσάς είναι προσεκτικά επιλεγμένο, με γνώμονα την ποιότητα και την πρωτοτυπία.

Από μινιμαλιστικά έπιπλα μέχρι επιτραπέζια διακοσμητικά και αξεσουάρ, οι συλλογές μας αντλούν έμπνευση από τις τελευταίες τάσεις του design και την κορυφαία ποιότητα υλικών. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα αντανακλά τον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις σας.

Με το e-shop Houset, πιστεύουμε πως δεν προσφέρουμε απλά προϊόντα. Δημιουργούμε εμπειρίες και ευκαιρίες για εσάς έτσι ώστε να ανακαλύψετε νέες διακοσμητικές ιδέες και να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσα από το σπίτι σας.

Καλωσορίστε στον κόσμο του Houset, όπου η διακόσμηση γίνεται τρόπος ζωής!

Η ομάδα του Houset

Αχιλλέας Γκαγκαλνάς

FOUNDER

Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς

Χριστίνα Ουλουσίδου

PRODUCT MANAGER

Γιώργος Φράστανλης

WEB DEVELOPER

e-shop houset2
2024
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ
211
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
4
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
24
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
4
TEAM MEMBERS
3
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ